Unikni pred horúčavou do Questumu

Keď sa teplota na teplomere nezastavuje na tridsiatich stupňoch a vy už neviete do ktorého tieňa s ventilátorom sa máte skryť, máme pre vás skvelý tip na výlet: úniková hra v Questume.

 

Naše zábavné centrum je najväčšie svojho druhu v Bratislave a celé sa ukrýva v rozľahlom ružinovskom podzemí. V pivnici je príjemný chládok aj v lete a vy sa sústredíte len hru a hádanky.

 

Leto určite nie je čas na zašívanie sa doma a hry v escape roome nie sú ako divadelné prázdniny – máme otvorené celé leto. A vítame všetkých – partie kamarátov, rodiny s deťmi, firemné kolektívy, zájazdy oslávencov.

 

Vyberte si jednu zo štyroch atraktívnych hier z našej ponuky. Preskúmajte odkaz génia Nikola Teslu, riešte drsnú záhadu v socialistickom byte, zapleťte sa do príhody s bombou v tajomnom laboratóriu alebo sa zatúlajte za záhadami starých Mayov.

 

Všetky naše escape roomy vám ponúknu dobrodružstvo a kobkový adrenalín. Určite sa u nás neokúpete ani neopálite. Ale môžete sa naučiť niečo o histórii, technike... alebo o vašich kamarátoch.

 

Ak si v zime nenájdete čas na reálnu hru, nájdite si ju teraz počas prázdninového obdobia – Questum patrí k top turistickým atrakciám Bratislavy. Sme tu pre všetkých, ktorí nevedia čo s voľnom alebo ako stráviť načatý čas. Strávte ho u nás, v príjemnom tieni a v atmosfére, ktorá vyvoláva zimomriavky na chrbte.