Tip na dámsku rozlúčku so slobodou: Quest

 

Máš rozlúčku so slobodou? Ako sa ju chystáš osláviť? Typické posedenia v bare - to je minulosť! Prihlás dievčatá na quest!

Rozlúčka so slobodou je posledná „párty bez zábran“ v živote človeka. Slobodný človek má právo byť nezodpovedný a užívať si. Po svadbe dospeje a zaradí sa. O to väčia sranda musí byť v tú poslednú noc... muži aj ženy sa pretekajú v originálnosti finálnej žúrky, zbierajú pamätné predmety a vymýšľajú aktivity.

My máme pre pripravenú hru v escape roome: na hodinu vás zamkneme do miestnosti plnej hádanok a úloh... no najmä filmovej atmosféry a príbehu! Je len na vás ako si poradíte s logikou našich questov, hra je adrenalínová, vyžaduje spoluprácu a použitie rozumu. Niekto sa ujme vedenia, iný spanikári a ďalší kamaráti medzitým skúšajú všelijaké tyčky, retiazky a hýbatka, hrajú sa so zariadením a dúfajú, že sa niečo stane.

Prečo skúsiť escape room pri rozlúčke so slobodou?

- Originálna a zábavná hra, ktorá po rozpočítaní medzi partiu nie je vôbec drahá.
- Môže vás byť malá skupinka (2-4 osoby) aj oveľa väčšia parta – naraz môže hrať až 20 ľudí v štyroch rôznych miestnostiach. A náš Quest je najväčší v Bratislave, takže si buďte istí, že sa všetci v pohode pomestíme.
- Žiadna otrava alkoholom ani bolehlav na druhý deň ráno, zahmlené spomienky a zlé svedomie. Hra je pre všetky typy ľudí, nielen pre tých, čo majú radi oslavy s prúdmi alkoholu.

Zarezervovať hru si môžete na tejto stránke, alebo zavolať nám na telefón: +421 902 805 908