Osem dôvodov prečo navštíviť Escape Room s deťmi

Môžu deti hrať Escape room hry? Sú pre nich niektoré miestnosti vhodné alebo nie? Samozrejme, že áno. Víkendová zľava 25 % pre rodiny s deťmi v Questume stále platí.  Hra je vhodná pre deti od 5 do 14 rokov, ak neviete, čo cez víkend - už to viete. Akcia platí do 16. apríla 2017.

 

Tu je osem dôvodov prečo vziať deti na hru do Questumu:

 

- Čas strávený s rodinou je najcennejší. Rodičia v práci a deti pred obrazovkami – to je až príliš častý obrázok rodín v 21. storočí. Hrou v Escape Roome narušíte nudnú rutinu a vybočíte zo zabehnutých koľají.

 

- Výlety a hry robia deti šťastnejšími. Funguje to u každého. Príjemný výlet zaženie stereotyp, nudu, podráždenie, prinesie úsmev na tvár.

 

- Deti sa učia na nových veciach. Najlepší spôsob ako si niečo zapamätať je – zažiť to na vlastnej koži. V Questume sa deti zoznámia napríklad s geniálnym fyzikom Teslom a jeho vynálezmi.

 

- Hra je kľúčová pre zdravý vývoj. Každý detský psychológ vám potvrdí, že s deťmi sa treba hrať. Deti si trénujú pozornosť, motoriku, vytrvalosť, umenie spolupráce. Rozvíja sa u nich kreativita, sebavedomie a mnoho ďalších cenných vlastností.

 

- Nemusíte čakať na prázdniny. Hra nezaberie veľa času – trvá len okolo hodiny. Zábavné centrum je v dostupnej časti. Preto si na tento minivýlet môžete odskočiť aj v ktorýkoľvek pracovný deň.

 

- Dobrodružstvo stmeľuje skupinu. Pracovný kolektív, páry, rodina, partia kamarátov... Všetci sa učia medzi sebou lepšie spolupracovať.

 

- Hru možno darovať ako odmenu za dobré výsledky. Výborná motivácia do školy.

 

- Rodičia sa tiež potrebujú trénovať v „rodičovstve“. Podľa istého výskumu až každý šiesty otec nevie vôbec ako komunikovať s vlastnými deťmi. Aj výchova je schopnosť - a dá sa cvičiť.