Darčeková poukážka do Questumu: Darujte zážitok

Je skúsenosť lepší darček ako materiálna vec? Jednoznačne áno. Hmotný dar sa opotrebuje, zunuje, človek ho odloží. Ale spomienka na dobrodružstvo – tá vám vydrží celý život.

 

Za peniaze si kúpime elektroniku, oblečenie a veľa vecí. Ale nekúpime si šťastie. Hovorí sa, že najlepšie investované peniaze sú do niečoho čo nám ostane navždy. A pamätáme si zážitky a nie materiálne veci. Spomínate si na veci, čo ste dostali pred tromi rokmi? Ale na nejakú výnimočnú dovolenku si určite spomeniete. A na hŕbu zážitkov z nej.

 

V našom Escape Roome Questume ponúkame v obchode Darčekovú poukážku, umelecky a elegantne vyvedenú kartičku, kde je však dôležitá samotná hra. A to, že sa o dar môžete podeliť so svojimi blízkymi. Navštívte nás pri akejkoľvek príležitosti:

 

  • Oslave narodenín alebo menín

  • Detskej oslave - výlete pre celú rodinu

  • Rozlúčke so slobodou pre obe pohlavia a bez alkoholu

  • Akomkoľvek sviatku, výročí, počas Valentína, a podobne

  • Odmene za ukončené štúdium, alebo stretávke po rokoch

  • Odmene za pracovné úspechy vo firme

 

Pretože tým, čím sme – nás robia skúsenosti a nie hmotné veci. Spoločná hra s blízkymi upevňuje naše vzťahy a robí nás spoločenskými tvormi. Žiadny človek v skutočnosti nechce byť sám.

 

Hra nám dáva pocit, že sa niečo deje, zaháňa nudu a robí nás šťastnejšími. Skúste našu Darčekovú poukážku – tí, čo si ju už kúpili, vedia, že ide o skvelý nápad, alebo dokonca narodeninový fór.