Zľava pre organizátorov voľného času detí

Ponúkame 10% zľavu pre každého, kto rozmýšľa kam vziať na výlet deti v Bratislave.

Vezmite deti do escape roomu! Ponúkame spoluprácu organizátorom detského voľného času – alebo jednoducho každému, kto rozmýšľa kam vziať deti v našom hlavnom meste. Ak ste vedúci v detskom tábore, učiteľ, rodič, príbuzný, alebo neviete kam s deťmi, mohla by vás naša ponuka zaujať. Navštívte s deťmi náš escape room Questum a získajte detskú zľavu.

Čo je to escape room?

Živé dobrodružstvo, kde hráči spolupracujú a riešia rôzne hádanky tak, aby v časovom limite (obyčajne jedna hodina) objavili tajomstvo hernej miestnosti. Môžete dostať nápovedu od game mastera.

Čo je to Questum?

Najväčší escape room na Slovensku. Máme štyri hry, každá pozostáva z niekoľkých miestností. Sídlime v Bratislave na Záhradníckej 72 (oproti Radošinskému divadlu, pár metrov od MHD zastávky Slovanet).

Bude to deti baviť?

Nepochybne. Minimálne dve z našich štyroch hier sú stavané tak, že dokážu zaujať aj tie najmenšie školopovinné deti (od šesť rokov), ale kráľovsky sa zabavia aj starší tínedžeri. Navyše, každý sa u nás niečo môže naučiť. Naše Tajomstvo Nikolu Teslu je jednou z najlepšie prepracovaných hier v Európe. Deti sa tu môžu naučiť veľa o elektrine a prírodných javoch, všetko v dobovej atmosfére, tak ako keď pred sto rokmi pracoval veľký génius Tesla.

Prečo hru skúsiť?

Pretože je to v prvom rade skvelý zážitok. To je podstata escape roomov a preto rastú po svete ako huby po daždi. Hra naživo (a s kamarátmi) je intenzívna skúsenosť a bezpečná akcia. Hráči od nás odchádzajú príjemne naladení a o hre rozprávajú ešte dlho potom.

Je možné vybaviť si zľavu?

Samozrejme. Vždy je možné dohodnúť sa aj individuálne. Pre výpravy s deťmi ponúkame aktuálne zľavu 10%.