Štyri dôvody prečo je Questum najlepší escape room na Slovensku

V dobe, keď sa čoraz viac skláňame nad digitálnymi obrazovkami, je príjemné povyraziť si – a zakúsiť atmosféru holywoodskych filmov na vlastnej koži. Escape room je reálna hra skoro pre každého. My sa vás pokúsime presvedčiť, že práve naše Questum je slovenská topka v žánri.

 

Najväčšie zábavné centrum tohto typu u nás. Veľký priestor je dôležitý. Sú escape roomy, ktoré sa zmestia do jedného prenosného stanu, náš prípad to nie je. Questum sa nachádza vo veľmi priestrannej pivnici, kde sa zmestí aj sto ľudí. V súčastnosti máme fungujúce štyri miestnosti – výborný mix akcie, logiky, dobrodružstva. Jednu tématickú miestnosť môže v skutočnosti tvoriť viac izieb.

 

Výborná poloha a otváracie hodiny 7 dní v týždni. Questum sa nachádza na Záhradníckej 72 v Ružinove, čo sa dá považovať za širšie centrum nášho hlavného mesta. Sme hneď oproti veľmi známemu Radošinskému naivnému divadlu, doslova len pár krokov je tu zastávka MHD a miesta na parkovanie. Čiže žiadna periféria ani komplikovaná doprava. Otvorení sme takmer celí rok – stačí si vybrať dátum a hodinu v našom kalendári rezervácií.

 

Špičkové vybavenie a zázemie. Ak uvidíte našu techniku a zariadenie, uznáte, že máme k dispozícii to najlepšie, čo môžete na Slovensku uvidieť. Nápadmi či technológiou sa môžeme rovnať so slávnymi escape roomami po celom svete. Všetko je pripravené, vám stačí si iba užiť príbeh.

 

Relax aj pracovný teambuilding. Nie sme zameraní úzko. Môžete k nám zavítať v rôznom veku a v rôznom zložení skupiny. Poslúžime rovnako rodinným výletom ako aj hľadačom adrenalínu. Escape room je ideálny narodeninový darček, povedzme pre dospelého muža alebo rodinu. Osobitnou kapitolou je firemný teambuilding. Escape room dokáže výborne preveriť spoluprácu a kreativitu každého kolektívu – bez rizika zranenia, ktoré občas visí nad inými teambuildingovými aktivitami.