Questum v porovnaní s ostatnými slovenskými escape rooms

Ak sledujete portál pre mladých fici.sme.sk, možno ste zareagovali článok, ktorý vymenúva (a trochu porovnáva) slovenské escape roomy. 

Nuž a Questum, ako inak, nemôže chýbať. Naše zábavné centrum označujeme ako najväčšie svojho druhu na Slovensku. A medzi nami - aj najzábavnejšie, aj keď tento rys musí už posúdiť každý návštevník sám. Vášnivý hráč escape rooms by nás však určite nemal obísť - na vlastnej koži sa presvedčí ako dobré sú naše štyri miestnosti pripravené pre hráčov.

Z článku vyplýva veľmi príjemný fakt - fenomén únikových miestností je už naplno rozvinutý aj u nás. Izby nájdete v každom kraji,  v malých mestečkách do päťtisíc obyvateľov a dokonca už aj na dedine. Bratislava, samozrejme, zostáva ako najväčšie mesto, kde je najviac turistov, najviac partií a najviac firemných teambuildingov. Ak ste u nás ešte neboli, môžte sa smelo rezervovať v našom rozvrhu.

Ponúkame služby na veľmi profesionálnej úrovni, v niekoľkých jazykoch, bezpečné dobrodružstvo, roztpýlenie, ale aj firemnú stmeľovačku.

Celý článok o escape roomoch na fici.sme.sk tu