Leto končí, sezóna teambuildingu začína

Keď kolektív v práci nespolupracuje ideálne, pracovníci sú si odcudzení, nebavia sa navzájom a nepomáhajú si, alebo proste len chcete svojim zamestnancom spraviť príjemný oddychový deň na dobitie bateriek - prišiel čas na teambuildingové aktivity. Dovolenkové leto končí, kolektívy sa v práci stretajú v plnej sile - je na čase ľudí stmeliť. Prečo je Questum ideálna aktivita? To je predsa jasné! Lebo:

1. Cestu k nám nájdete rýchlo. Zábavné centrum Questum sa nachádza v širšom centre Bratislavy, priamo na MHD zastávke Slovanet, v okolí je dostatok parkovacích miest. Sme teda mimoriadne dostupní pre firmy z Bratislavy, ale nielen nej.

2. Naše hry nežerú čas. Jedna hra trvá rovnú hodinu (ak vyriešite úlohy rýchlejšie, tak aj menej). Ak teda na teambuilding nemáte veľa času, escape room je ideálny prostriedok

3. Nezraníte sa. Všetko sa odohráva vnútri na malom priestore. Nepotrebujete fyzičku a podávať športové výkony. Nerobíte nič riskantné - len sa hráte, bezpečne a podľa svojej nálady.

4. Bavíme a učíme. Hlavný zmysel nie je bičovať ľudí k nadľudským výkonom, jednoducho vás chceme len zabaviť a to príjemnou náučnou metódou. Úlohy, hádanky, puzzle - hry.

5. Stmelíme váš kolektív. Ak chcete ľudí zbližovať, nesmiete to robiť nasilu. Nemôžete nútiť niekoho kamarátiť sa s niekým. Pri hre to ide samé od seba - ľudia sa uvoľnia, spadne z nich pracovný stres a preladia na inú vlnu.