Kam na rande? No predsa do escape roomu

Existuje niečo romantickejšie ako ostať chytení v zamknutom bludisku plnom úloh?

Nezáleží, či ide o prvé rande plné neznáma, alebo výlet dlhoročných partnerov. Escape room nie je kino ani večera - je iný. A vaše rande bude tiež iné.

1. Rande v Escape roome nie je nikdy nudné. Nedostanete čas na nervózne prešľapovanie. Stretko v hre je unikátne a nápadité - a vy musíte participovať, nie sa iba nechať viesť.

2. Adrenalínová hodinka. Je to vzrušujúca a zároveň bezpečná aktivita. Ak vám zvýši krvný tlak, tak len v dobrom zmysle slova. Je to skvelá skúsenosť a vnútri seba pocítite, že sa niečo deje.

3. Na tento dátum tak skoro nezabudnete. Zostane vám skvelá spomienka a zážitky. Výborný nápad je zájsť do escape roomu na narodeniny, prázdniny alebo v dôležitý deň.

4. Nezaseknete sa pri konverzácii. Možno patríte k tým, čo na káve s opačnou polovičkou nevedia zo seba dostať zmysluplnú vetu, hoci inokedy tento deficit nemáte. Nervóznu konverzáciu z povinnosti pri hre preskočíte, pretože musíte riešiť úlohy a čas vám tiká.

5. Spolupráca & komunikácia. Dokonca si zlepšíte svoju súhru. Herné situácie vyžadujú vašu kooperáciu a dohodou. To je sú vo vzťahu vždy užitočné vlastnosti.

6. Zábava s fotkou na konci. Nakoniec, v prvom rade ide o zábavu, o smiech a dobrú náladu. O zahnanie chmúr a starostí z bežného dňa - to je veľký darček, ktorý môžete partnerovi dať. Cítiť sa lepšie. A fotka na konci je vydretá hodinovým dobrodružstvom, žiadna náhodná selfie!