Ako vybrať správnu hru

Štyri hry - každá je trochu iná. Vyberie si každý.

Tajomstvo Nikola Teslu:
- Hoci má uvedenú ťažšiu obtiažnosť, odporúčame ju aj začiatočníkom - táto hra je európska špička. Hodí sa pre veľké skupiny, pre 5-6 ľudí. Ide o náš najväčší room, s množstvom dobových vedeckých zariadení, ktoré vymyslel sám Tesla. Okrem zážitku je tu aj poučenie -  hra je teda výborná aj pre deti. Po vyriešení Tajomstva Nikola Teslu nadobro prepadne kúzlu escape roomov.

Prekliatie Mayov:
- Primerná obtiažnosť. Ak milujete seriály a videohry typu Lovci pokladov, tak ste na správnom mieste! Hra je vhodná aj pre deti a rodinné výpravy. Nakoniec sa možno dozviete niečo o tajomnej civilizácie, ktorá zanikla ešte pred príchodom Európanov do Nového sveta.

Strašidelné príbehy socializmu:
- Ide o najľahšiu hru v našom portfóliu, preto sa hodí pre začiatočníkov. Ale pozor! Dejisko vraždy môže byť pekne pochmúrne miesto. Detektívny príbeh v leningradskom byte obľúbujú najmä teenageri - vo veku 14 až 18 rokov. Táto hra je výborná, ak ste na hru iba dvaja (nezohnali ste viac kamarátov, alebo ste na veľmi originálnom rande).

Tajomné laboratórium:
- Hra s väčšou obťiažnosťou a zaručene hustou atmosférou. Nielenže ste uväznení v atómovom bunkri, ale niečo tu pomaly tiká... Túto hru si zamilujú najmä skúsení hráči, ktorí už rozlúskli nejeden escape room.