Ako nás hodnotia na internete

V minulej novinke nás potešila zmienka o Questume na fici.sme.sk a toto porovnanie nás inšpirovalo, aby sme urobili malý výťah, čo si o nás myslia naši návštevníci. Sme veľmi radi, že hráči od nás odchádzajú veľmi spokojní a nabití tou správnou energiou. 

Ako prvý tu máme tradičnú a celosvetovú stránku s recenziami pre turistov - TripAdvisor. V čase písania tohto článku tu máme 84 recenzií a krásnych päť kolečiek z piatich (len dodávame, že na to, čo naši návštevníci o nás píšu - nemáme žiadny vplyv, jediná možnosť je ľudí naozaj kráľovsky pobaviť).

Blogerka Katka Novotná (xkatka.sk) poctivo pochodila niekoľko escape roomov na Slovensku a bola aj u nás. Podľa všetkého sa jej veľmi páčilo - Tajomstvu Nikola Teslu dala dokonca hodnotenie 10/10. Hovorí sa, že veľa ľudí, veľa chutí, ale Nikola Tesla je naozaj výnimka aj v európskom meradle, je to skrátka špičkový room a naša vlajková loď.

No a tu je recenzia na stránke solvescape.sk, ktorá si dáva za cieľ prehľadne zoradiť a ohodnotiť všetky escape roomy na Slovensku. Momentálne zrecenzovali 30 roomov a náš Nikola Tesla je na veľmi peknom treťom mieste s hodnotením 9.1 bodu.

A ešte pripomienka: hodnotiť nás môžete aj na našej Facebook stránke alebo napríklad na väčších svetových porovnávačoch ako je escape-rooms.com, poprípade rovno na samotnom Google. Adresárov alebo hráčskych webov je veľa, veľa googlite a kto hľadá - ten nájde. Platí to pre roomy na celom svete.